Шампионът във Формула 1 Люис Хамилтън, изглежда, е намерил истинската

...
Шампионът във Формула 1 Люис Хамилтън, изглежда, е намерил истинската
Коментари Харесай

Хамилтън гушка горещ модел

Шампионът във Формула 1 Люис Хамилтън, наподобява, е намерил същинската обич за първи път след края на връзката си с Никол Шерцингер, пишат таблоидите в Англия. Според " Сън " Люис се среща с топмодела Синди Кимбърли и двамата са били засечени дружно в Испания. Красавицата е единствено на 20 години и наподобява апетитна хапка за 34-годишния водач от Формула 1. Вижте тази обява в Instagram.

Публикация, споделена от Cindy Kimberly (@wolfiecindy) на Фев 22, 2019 в 10:42 PST
Вижте тази обява в Instagram.
where I’d rather be

Публикация, споделена от Cindy Kimberly (@wolfiecindy) на Яну 18, 2019 в 8:34 PST

Люис е завел Синди на вечеря в Барселона с частен аероплан, сочи най-горещата клевета. А кариерата на Кимбърли в света на модата стартира изцяло ненадейно преди четири години. Тогава поп артистът Джъстин Бийбър споделя нейна фотография в един от своите профили в обществените мрежи. Това неотложно трансформира никому незнайното момиче в звезда, а най-големите компании в стилния бизнес се надпреварват да оферират контракти на Синди. Сега нейната приказна история има и продължение, тъй като натрупа известност като новото момиче на Люис Хамилтън. Вижте тази обява в Instagram.
ugh my mind

Публикация, споделена от Cindy Kimberly (@wolfiecindy) на Дек 1, 2018 в 2:21 PST
Вижте тази обява в Instagram.
passenger seat, you’re in control

Публикация, споделена от Cindy Kimberly (@wolfiecindy) на Окт 21, 2018 в 3:23 PDT

Знае се, че най-дългата връзка на Хамилтън е с Никол Шерцингер, която в този момент е гадже на Григор Димитров. Люис имаше връзка с американската певица цели осем години, само че всичко завърши през 2015 година Медиите на Острова настояват, че в последните три години и половина Хамилтън е имал голям брой мимолетни забежки. Но нито един път не се е обвързал съществено. Твърди се, че измежду неговите завоевания са Кендъл Дженър, Риана, Ники Минаж, Рита Ора, дъщерята на Лайънъл Ричи - София, Барбара Палвин, Уини Харлоу и още куп известни млади дами. Сега Хамилтън, наподобява, още веднъж е подготвен за сериозна връзка. И то с 14 години по-младата от него хубавица Синди Кимбърли, разясняват близки до първенеца от Формула 1. Вижте тази обява в Instagram.
New @gooseberryintimates shot by @livincool in Sicily

Публикация, споделена от Cindy Kimberly (@wolfiecindy) на Окт 5, 2018 в 10:21 PDT
Вижте тази обява в Instagram.
annora restock on @mimithebrand

Публикация, споделена от Cindy Kimberly (@wolfiecindy) на Сеп 25, 2018 в 2:38 PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР