Шампионът Вашингтон победи гостуващия Лас Вегас с 5:2 в повторение

...
Шампионът Вашингтон победи гостуващия Лас Вегас с 5:2 в повторение
Коментари Харесай

Шампионът Вашингтон победи Лас Вегас в повторение на финала за купа Стенли

Шампионът Вашингтон победи гостуващия Лас Вегас с 5:2 в повтаряне на финала за купа " Стенли " от предходния сезон. Александър Овечкин се отличи с две попадения за столичани, а Евгени Кузнецов добави гол и три асистенции за триумфа. Никлас Бекстрьом способства с попадение и асистенция, а Ти Джей Оши също вкара.

С 611 гола в лигата Овечкин изпревари Боби Хъл на 17-ото място в листата на най-хубавите изпълнители в историята на Националната хокейна лига.

Брейдън Холтби отрази 29 шайби за Вашингтон, който през юни надви над Лас Вегас в пет мача във финалния плейоф за купата. Коди Ийкън и Райли Смит се разписаха за гостите, които имат единствено една победа в четири срещи от началото на акцията.
Якуб Ворачек се отличи с два гола и три асистенции и оказа помощ на Филаделфия да завоюва в залата на Отава със 7:4. Скот Лафтън вкара два пъти, а Радко Гудаш добави три асистенции за триумфа на гостите. Вратарят Калвин Пикард отрази 31 удара.

Брейди Ткачук, номер 4 от драфта на новаците в НХЛ през 2018 година, вкара първите си два гола и даде и асистенция. Максим Лажоа също се отличи с две попадения и асистенция, а Крейг Андерсън парира 38 изстреля, само че това не беше задоволително за канадците.
Аризона завоюва с 3:2 след дузпи против домакина Анахайм. Ник Къзинс единствен вкара при наказателните удари, а вратарят Анти Раанта отрази 23 удара за първия триумф на отбора през сезона. Дилън Стром и Брад Ричардсън се разписаха в постоянното време за гостите.

Райън Кеслър и Бен Стрийт се отличиха с попадения, а стражът Джон Гибсън избави 37 удара за Анахайм, който позволи първо проваляне в акцията, само че е водач в Западната конференция със 7 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР