Шампионът в тежка категория на Световния боксов съвет Дионтей Уайлдър

...
Шампионът в тежка категория на Световния боксов съвет Дионтей Уайлдър
Коментари Харесай

Уайлдър: Или делим с Джошуа 50-50, или няма мач

Шампионът в тежка категория на Световния боксов съвет Дионтей Уайлдър (39-0, 38 KO) е убеден, че възможен негов мач против Антъни Джошуа (20-0, 20 KO) - носителят на поясите на Световната боксова асоциация и Международната боксова федерация - ще се трансформира в класика, само че не е удовлетворен от препоръчаните му досега условия. Както е известно, Уайлдър упорства за систематизиране на приходите 50-50, до момента в който от лагера на Джошуа не смятат, че той заслужава толкоз огромна част от потфейла на борбата.

Deontay Wilder insists he would 'definitely' knock out Anthony Joshua but won't accept anything less than half of the pot https://t.co/FszCcmGKip pic.twitter.com/Zr6QcxWuiP
— MailOnline Sport (@MailSport) December 5, 2017
“Не мисля, че сега се пробват да се водят договаряния. Те (лагера на Джошуа) се интересуват от (Джоузеф) Паркър (24-0, 18 КО), той е на дневен ред за тях. За мен не е проблем Джошуа да се бие първо с него и след това с мен. Не преследваме никого, само че не мисля, че има по-вълнуващ дуел от мен против Джошуа. Целият свят ще го гледа, това ще бъде една от най-големите борби в света и по тази причина е обикновено да разделяме 50-50, другояче няма да изляза на кръга.

Не желая повече пари от него, просто е обикновено да държа на 50-50. После, при възможен реванш, мога да приема 60-40 в негова изгода. В последна сметка, напрежението ще е върху него, не върху мен”, сподели Уайлдър пред ESPN.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР