Шампионът в Националната хокейна лига на САЩ и Канада Колорадо

...
Шампионът в Националната хокейна лига на САЩ и Канада Колорадо
Коментари Харесай

Колорадо Аваланш остава без двама от основните си играчи за неопределен период от време

Шампионът в Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада Колорадо Аваланш остава без двама от главните си играчи за неустановен интервал от време поради сходни травми, оповестиха от отбора. Защитникът Кейл Макар и нападателят Дарън Хелм имат контузии в долната част на тялото и към този момент пропуснаха последните два мача на " лавините ".

Старши треньорът на Колорадо Джаред Беднар съобщи, че се надява Макар да бъде подготвен за игра скоро, само че не може да се ангажира с планирана дата. Бранителят към този момент лекува други контузии през сезона, като поради разтърсване пропусна девет дуела сред 9 февруари и 1 март, а в края на януари не игра в други четири срещи поради проблем в горната част на тялото.

Колорадо има още пет мача до края на постоянния сезон в НХЛ, като отборът заема първо място в Централната дивизия със 100 точки, колкото има и съставът на Далас Старс, който обаче е с изигран мач повече.

Кейл Макар е водач през сезона по изиграни минути със приблизително 26:23 на мач и има 17 гола и 49 асистенции в 60 срещи. През предходната година той завоюва премиите за " Най-добър бранител " и " Най-добър състезател в плейофите ".

Хелм има 11 мача този сезон, само че към момента няма голове или асистенции в актива си. Той пропусна сериозна част от акцията, защото се възстановяваше от интервенция на бедрената става. Според Беднар казусът на нападателя е нов, само че упованията са той също скоро да може да се завърне на леда.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР