Шампионът по бокс Кубрат Пулев се оказа с тлъсти връзки

...
Шампионът по бокс Кубрат Пулев се оказа с тлъсти връзки
Коментари Харесай

Кобрата се сдобива с палат в полите на Витоша на безценица

Шампионът по бокс Кубрат Пулев се оказа с тлъсти връзки в ГЕРБ, откакто се снабди с голям дворец в полите на Витоша за смешната сума от 60 хиляди евро (за толкоз се търгува боксониера в краен софийски квартал сега - б.р.). За нечистата договорка сигнализира самостоятелния общинар Борис Бонев, който още веднъж се гласи да е претендент за кмет на столицата. И изясни: 

" ГЕРБ желаят да продадат общински парцел от 622 кв. м. в Драгалевци на Кубрат Пулев за смешната цена от 197 лв/кв.м. Докато действителните пазарни цени са в пъти по-високи ". 

Бонев заявява, че е единственият, възразил против това желание и предложил да се изготви нова, действителна пазарна оценка. ГЕРБ обаче отхвърлила предлагането му.

" Разпродажбата на смешни цени на общинските парцели би трябвало да бъде прекъсната! Очевидно има сериозен и евентуално корупционен проблем с оценките на сякаш самостоятелните оценители. София не е персонален банкомат на ръководещите! До края на мандата ще се опитат да присвояват като за последно. От Спаси София ще им се противопоставим непременно! ", заканва се Борис Бонев.

В предишното Кобрата е споделял, че е бил доста непосредствен с Бойко Борисов, който неведнъж го е канил за член на ГЕРБ. Впоследствие обаче разкри, че се е разочаровал от партията и даже съобщи планове да прави своя с името " Велика България ". Явно обаче в последно време боксьорът още веднъж е стоплил връзки с ГЕРБ. 

Eто го апетитния терен: 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР