Шампионът по бокс Кубрат Пулев - Кобрата влиза в политиката.

...
Шампионът по бокс Кубрат Пулев - Кобрата влиза в политиката.
Коментари Харесай

Кубрат Пулев влиза в политиката

Шампионът по бокс Кубрат Пулев - Кобрата влиза в политиката. Това ще бъде оповестено публично на следващия ден в 11 часа в Спортен център Пулев на ул. " Сребърна " 12 след среща сред Пулев и водача на Консервативно обединяване на десницата (КОД) Петър Москов.

Той се е свързал по телефона с Кобрата, който през последните месеци остро подлага на критика българските политици и неналичието на дейно водачество. Двамата са провели дълъг диалог за положението на България и проблемите на българските жители, оповестиха от пресцентъра на Български земеделски народен съюз.

Петър Москов е останал впечатлен от задълбоченото познаване освен на политическата обстановка в страната, което Пулев е посочил в диалога, само че и от познаването му на главните политически хрумвания и полезности на десницата и програмните такива на българските десни партии.

Пулев е одобрил напълно концепцията на КОД, Български земеделски народен съюз и БДФ да обединят българската десница, акцентират от пресцентъра на Български земеделски народен съюз.

По самодейност на Петър Москов двамата ще се срещнат на следващия ден. На събитието Москов ще предложи на Кубрат Пулев да влезе интензивно в политическия живот на България.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР