Шампионът от Откритото първенство на САЩ Доминик Тийм (Австрия) отказа

...
Шампионът от Откритото първенство на САЩ Доминик Тийм (Австрия) отказа
Коментари Харесай

Тийм отказа участие в Париж

Шампионът от Откритото състезание на Съединени американски щати Доминик Тийм (Австрия) отхвърли присъединяване на шампионата по тенис на твърди кортове от сериите " Мастърс " във френската столица Париж с награден фонд 4.289 милиона евро. Тийм има проблем с ходилото на крайници, който получи нощес при загубата от руснака Андрей Рубльов на четвъртфиналите на шампионата във Виена, където той не съумя да отбрани купата си от предходната година.

Австриецът щеше да има малко време да се възвърне, защото последната конкуренция за сезона от Мастърс 1000 за годината стартира в понеделник. Очаква се той да си почине преди да пътува до Лондон за финалите на АТП, който ще се проведат от 15 до 22 ноември.

Миналогодишният първенец Новак Джокович (Сърбия) също отхвърли присъединяване. Номер 1 в схемата в Париж ще бъде подложен номер 2 в света Рафаел Надал. Испанецът, който завоюва рекордната си 20-а купа от Големия шлем на " Ролан Гарос ", се завръща в Париж, с цел да се опита да изравни върха на Джокович от 36 трофеи от " Мастърс " 1000.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР