Шампионът на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър (24-0, 18

...
Шампионът на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър (24-0, 18
Коментари Харесай

Паркър: Ще направя Тайсън Фюри богат като нокаутирам Джошуа

Шампионът на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър (24-0, 18 КО) е в доста близки връзки с някогашния безспорен първенец Тайсън Фюри (25-0, 18 КО). По-рано този месец Фюри съобщи, че Паркър ще нокаутира първенеца на WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа (20-0, 20 КО) в възможна среща сред двамата.

Фюри даже затвърди своите изказвания, откакто съобщи, че е подготвен да заложи 5,000 паунда за победа на Паркър с нокаут над английската суперзвезда.

"Надявам се, че той (Фюри) ще съблюдава обещанието си, тъй като считам да го направя още по-богат. Тайсън е едно от тези момчета, които почитам. Уважавах го и преди да стане първенец, почитам го и по-късно, защото той е почтен и същински мъж ", съобщи Паркър.

Въпреки че двамата са другари, това няма да попречи на евентуална борба в бъдеще сред двамата, в случай че сходна среща има смисъл.

"Ако има смисъл и за двама ни и двамата го желаеме, тогава можем да го създадем. Той е същински първенец, който почитам, само че почитам и себе си и знам на какво съм кадърен на кръга. Ако сходна борба има смисъл, тогава няма причина двамата да не се срещнем. Първо бих желал да го видя да се завърне във форма ", приключи Джоузеф Паркър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР