Шампионът на WBA в супер средна категория Джордж Гроувс (27-3,

...
Шампионът на WBA в супер средна категория Джордж Гроувс (27-3,
Коментари Харесай

Гроувс нокаутира Кокс за четири рунда, следва битка с Крис Юбенк

Шампионът на WBA в супер междинна категория Джордж Гроувс (27-3, 20 КО) не остави никакви шансове на съперника си Джейми Фокс (24-1, 13КО) в среща от четвъртфиналите на Световните боксови супер серии (WBSS), откакто го нокаутира едвам в четвъртия рунд.

"Бях в страхотна форма, влизайки в шампионата, това е още една страхотна победа. Пласирах страхотни удари в тялото на Джейми, в края на краищата един добър удар в тялото, това си е осакатяващ удар - не го упреквам, че не стана, с цел да продължим борбата ", съобщи Гроувс.

С тази победа Гроувс се класира на полуфиналите на WBSS, с цел да се изправи против различен британец, първенеца на IBF Крис Юбенк (26-1, 20 КО), който предходната събота нокаутира Авни Йълдъръм в третия рунд на срещата им, която се организира в Германия. Битката сред Гроувс и Юбенк най-вероятно ще се състои през януари, като датата 20-ти е най-често спрягана.

"Той не се е боксирал с никого като мен. Споделяхме кръга задоволително доста пъти, той знае защо става върпос ", съобщи Гроувс за Юбенк, който е и някогашен негов спаринг сътрудник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР