Шампионът на Северна Ирландия Крусейдърс продаде нападателя си Гавин Уайт

...
Шампионът на Северна Ирландия Крусейдърс продаде нападателя си Гавин Уайт
Коментари Харесай

Съперникът на Лудогорец продаде своята звезда на английски клуб

Шампионът на Северна Ирландия Крусейдърс продаде нападателя си Гавин Уайт на британския Оксфорд Юнайтед, който се състезава в третото равнище на футбола Лига 1. 22-годишният Уайт, който главно играе като крило, подписа контракт за три сезона, откакто през предходната година наниза 23 попадения в 20 мача при извоюваната купа от Крусейдърс.

Интерес към крилото имаше от няколко клуба в Англия, главно от Чемпиъншип и Лига 1, като най-близо до подписа му бяха от Кроули и от Оксфорд, където в последна сметка се озова. Сделката е с неназована трансферна сума, а самият състезател заради причина да бъде непокътнат, не взе присъединяване в първата среща в Разград. Лудогорец завоюва със 7:0 и на процедура си подсигурява присъединяване в идната фаза.

От Крусейдърс му благодариха за напъните, които е положил, и му пожелаха триумфи в британската футболна лига. Също по този начин го наградиха и със сувенири на Крусейдърс.

" Когато разбрах за интереса на Оксфорд, бях сигурен, че желая да дойда тук. Това е доста обичаен клуб, който е бил част и от най-хубавите в Англия. Оставам почитател на Крусейдърс ", разгласи пред локалния вестник играчът, който с изключение на на крилото, може да се подвизава и като характерен номер 10.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР