Шампионът на Премиър лийг ще стане ясен едва в последния

...
Шампионът на Премиър лийг ще стане ясен едва в последния
Коментари Харесай

Арсенал победи Юнайтед и ще чака грешка на Ман Сити

Шампионът на Премиър лийг ще стане явен едвам в последния кръг идната неделя, когато ще победи един всред Арсенал и Манчестър Сити. Дотам се стигна, откакто " топчиите ” надделяха мъчно Манчестър Юнайтед с 1:0 като посетители в мач от 37-ия кръг и се завърнаха на върха с точка повече от " жителите ” на Джосеп Гуардиола. Първенецът обаче е с мач по-малко, който ще изиграе във вторник - посещение на Тотнъм. След това в края на идната седмица Арсенал го чака домакинство против Евертън, а Сити ще посрещне Уест Хам. При тъждество в точките първо се гледа головата разлика, където към този момент преимущество има съставът от " Емиратс ”.

Леандро Тросар осъществя единствения гол на " Олд Трафорд ”. Това се случи в 21-вата минута, когато той засече подаване на Кай Хавертц. Ключово за попадението беше забавянето на Каземиро да се изтегли, с което покри засадата.

Това е пета поредна победа за Арсенал, само че този път тя въобще не беше впечатляваща. В дълго време от срещата гостите действаха внимателно, избягваха да се надиграват и се бяха съсредоточили върху отбраната си. Срещу себе си отборът на Микел Артета имаше неуверен съперник, който сякаш нямаше храброст за освен това, а не разполагаше с задоволително класни футболисти. Единствен Алехандро Гарначо се раздаде, само че постоянно ударите и пасовете му бяха неточни.

Поражението на Юнайтед утежнява задачата за задминаването на Нюкасъл или Челси, защото отборът е с неприятна голова разлика.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР