Шампионът на Откритото първенство на Австралия Рафаел Надал е изкушен

...
Шампионът на Откритото първенство на Австралия Рафаел Надал е изкушен
Коментари Харесай

Надал: 21 титли не са достатъчно

Шампионът на Откритото състезание на Австралия Рафаел Надал е изкушен от концепцията да приключи кариерата си с повече трофеи от Големия шлем от противниците си Роджър Федерер и Новак Джокович.
Той смята, че ще би трябвало да завоюва още титли, с цел да реализира връх за всички времена.

Надал завоюва зрелищен край против Даниил Медведев в Мелбърн и завоюва рекордната на този стадий 21-а купа от Шлема. Федерер и Джокович го следват с по 20 трофея от Големия шлем.

" Нямам визия с какъв брой трофеи от Шлема ще завърша кариерата си. Искам да имам най-вече от нас тримата, само че това не ми е фикс концепция. Вероятно 21 няма да бъде задоволително, само че никой не знае какво ще се случи в бъдеще ", разяснява Надал пред кореспонденти от академията си в Майорка.

Испанецът призна, че към момента играе с болки поради контузията на ходилото, която го извади от игра през огромна част от предходната година.

" Титлата на Откритото състезание на Австралия ще ми даде нови сили да продължа напред. Отново се любувам на тенис от най-високо равнище, което беше мъчно да си показва единствено преди няколко седмици ", сподели още Надал.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР