Шампионът на MLS Лос Анджелис ФК загуби с 0:2 гостуването

...
Шампионът на MLS Лос Анджелис ФК загуби с 0:2 гостуването
Коментари Харесай

Филип Кръстев не успя да помогне на Лос Анджелис ФК при загубата от Портланд

Шампионът на MLS Лос Анджелис ФК загуби с 0:2 гостуването си на Портланд Тимбърс от 27-ия кръг в Западната конференция на шампионата на Съединени американски щати и Канада.

Българският национал Филип Кръстев стартира мача на аварийна пейка, като се появи в игра в 64-ата минута на мястото на Келън Акоста, само че по този начин и не съумя да помогне на своя отбор, който позволи трета поредна загуба и по този начин остава на трето място в Западната конференция на MLS с 40 точки и закъснение на 7 от водача Сейнт Луис Сити. Портланд пък е на 11-а позиция с 33 точки в актива си.

На „ Провидънс Парк “ в Портланд двата тима изиграха равносилен мач, като домакините се възползваха от свое състояние в 28-ата минута, с цел да поведат в резултата посредством  Ларис Мабиала.

След почивката Портланд бързо вкара втори гол, откакто Сантяго Морено комбинира с Клаудио Браво и левият бек на Тимбърс вкара, с цел да оформи крайния резултат.

В търсене на равнене, треньорът на Лос Анджелис ФК Стив Черундоло пусна в игра Филип Кръстев и още двама играчи, само че те не съумяха да предотвратят третото следващо проваляне на отбора.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР