Шампионът на континентална Америка в суперсредна категория Кристиан Солид“ Мбили

...
Шампионът на континентална Америка в суперсредна категория Кристиан Солид“ Мбили
Коментари Харесай

Кристиан Мбили защити титлите си в суперсредна категория

Шампионът на континентална Америка в суперсредна категория Кристиан „ Солид “ Мбили  защити своите трофеи над някогашен първенец на IBO Карлос Гонгора. Двамата се срещнаха в Монреал, Канада пред цялостна до горе зала в събитието на промоутъра на ESPN+ Камил Естефан (Eye of the Tiger Management).

В основното събитие за вечерта Кристиан Мбили се оправи в 10 напрегнати рунда, с цел да победи левичаря Карлос Гонгора. Първият рунд беше равносилен, като Гонгора имаше преимущество. Във втория рунд Гонгора нарани Мбили с ляв ъперкът в брадичката в последната минута. В последните секунди на третия рунд Мбили удари противника с две десни крошета в тялото. В четвъртия рунд Мбили нанесе съществени удари в тялото на противника. В последните секунди на пети рунд, ляво кроше от Мбили в брадичката съществено раздруса Гонгора. В шестия рунд Мбили продължи да нанася удари по тялото, взимайки преимущество в мача.

В осмия рунд, в последната минута Гонгора откри съперника с ляв ъперкът в брадичката, който едвам не го събори на земята. В десетия и финален рунд Мбили изцяло натисна съперника в опит да го нокаутира, само че Гонгора устоя до края. Резултатите бяха 97-93, 98-92 и 99-91 и 97-93 за спечелилия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР