Шампионът на Испания и Европа - Реал Мадрид, все още

...
Шампионът на Испания и Европа - Реал Мадрид, все още
Коментари Харесай

Реал все още не се е отказал от Мбапе

Шампионът на Испания и Европа - Реал Мадрид, към момента не се е отказал от концепцията да притегли Килиан Мбапе, само че единствено в случай че бъдат изпълнени избрани условия, написа The Athletic. В края на предишния сезон изглеждаше съвсем несъмнено, че французинът ще стане състезател на „ Лос бланкос “ през лятото, само че в последна сметка той реши да остане в Пари Сен Жермен, подписвайки нов контракт. След това президентът на Реал - Флорентино Перес, на няколко пъти разгласи, че Мбапе към този момент е затворена странница за столичани.

Оттогава обаче станаха доста неща и се появиха не една или две информации, че Мбапе надалеч не е благополучен в ПСЖ. Той е останал смутен от обстоятелството, че клубът не е подписал с нов нападател и, че желае да получава по-свободна роля в отбора, които сега се заемат от Неймар и Лионел Меси.

В резултат на това слуховете за негов трансфер в Реал още веднъж започнаха да се въртят в медиийното пространство, само че не е ясно дали първенците ще са подготвени да му предложат контракт след случилото се през лятото.

Според „ Sport “ обаче, макар че мнозина в Реал към момента са ядосани на Мбапе, Перес въпреки всичко би се радвал да го притегли, само че единствено в случай че бъдат изпълнени избрани условия. Нападателят ще би трябвало да се обърне с персонална молба към клуба, с цел да се причисли и да одобри, че за разлика от ПСЖ, той няма да има повече власт или въздействие от своите съотборници. Освен това от него се чака да получава заплата, близка до тази на сътрудниците му.

При подписването на новия си контракт с парижани, беше обявено, че Мбапе е получил последната дума в спортните действия на клуба, в това число какви играчи да бъдат привличани или продавани.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР