Шампионът на Франция ПСЖ победи с 5:2 Монако в пряк

...
Шампионът на Франция ПСЖ победи с 5:2 Монако в пряк
Коментари Харесай

ПСЖ победи Монако в седемголово шоу

Шампионът на Франция ПСЖ победи с 5:2 Монако в директен конфликт за първата позиция в Лига 1. Срещата, с която се откри 13-ия кръг, беше доста атрактивна. И означи по превъзходен метод 50-ата годишния от първия мач на ПСЖ на „ Парк де Пренс “.

Двубоят стартира с гол за Монако, дело на Вандерсон, само че ВАР го анулира. Домакините съумяха да поведат в 18-ата минута посредством Гонсало Рамош. Четири по-късно Такуми Минамино възвърне равенството. Шест минути преди паузата обаче вкара дузпа за 2:1. Голът е 178-и за Мбапе в Лига 1 и десети против някогашния му отбор. Както и.

Останалите четири гола в мача паднаха в края. Първо в границите на единствено пет минути сред 70-ата и 75-ата двата отбора си размениха три попадения. Първо Усман Дембеле оползотвори подаване на Фабиан Руис за 3:1, а незабавно след него Витиня направи 4:1. В 75-ата минута Минамино асистира на Балогун за 4:2. В добавеното време Рандал Коло Муани беше прецизен за 5:2.

С успеха ПСЖ събра 30 точки, до момента в който Монако остава трети с 24 точки. На втора позиция с 26 точки е отборът на Ница, който в неделя приема Тулуза.

Tonight we celebrated the 5⃣0⃣th anniversary of the first Paris Saint-Germain match at the Parc des Princes! ❤️
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР