Шампионът на България по волейбол за мъже Нефтохимик 2010 тръгна

...
Шампионът на България по волейбол за мъже Нефтохимик 2010 тръгна
Коментари Харесай

Нефтохимик 2010 потегли към Румъния, в петък бургазлии започват битките за място в Шампионска лига

Шампионът на България по волейбол за мъже Нефтохимик 2010 потегли от Бургас за Румъния, където от петък до неделя ще се бори за място в груповата фаза на Шампионската лига.

Състезателите, водени от старши треньора Атанас Петров, и хората от спортно-техническия щаб демонстрираха приповдигнато въодушевление. Момчетата демонстрираха, че са уверени в силите си и са настроени за борба. С тима е и президентът на клуба Огнян Томов.

Първият мач на бургазлии е в петък, 10 ноември, от 21,00 ч. в спортната зала „ Дунав “ в румънския град Галац. Изправяме се против гръцкия гранд Олимпиакос.

В събота от 18,00 срещаме домакина на шампионата от втория кръг на квалификациите за Шампионската лига Аркада (Галац). Завършваме с двубой с укранския Прометей (Днепър) в неделя от 15,00.

Първият отбор от четворката се класира в групите на ШЛ, като късмет за място има и вторият, в случай че е с по-добри индикатори от подгласника на спечелилия в другата група, където са Партизан Белград (Сърбия), Хипо Тирол Инсбрук (Австрия) и Лас Палмас (Испания).

И в Румъния една от емблемите на клуба – Георги Петров, ще насочи обръщение за мъжкото здраве. В духа на Мовембър Жоро е с изменена визия – вместо познатата брада е единствено с мустаци.

Те са знакът на Мовембър – годишно обръщение през месец ноември за мъжкото здраве. Отправено е към всички представители на мощния пол с напомнянето да бъдат осведомени за здравослоните проблеми от рода на рака на простатата жлеза. В Нефтохимик означиха и миналогодишния месец ноември по този метод.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР