Шампионът на България Лудогорец е последният футболен клуб, който се

...
Шампионът на България Лудогорец е последният футболен клуб, който се
Коментари Харесай

Лудогорец е пионер: Показа червен картон на расизма

Шампионът на България Лудогорец е последният футболен клуб, който се включи в акцията „ Покажи червен картон на расизма”. Заемащият първото място във краткотрайното класиране тим от Разград е първият тим от България, който се включва в набиращата все по-голяма известност акция.

Освен присъединяване си в акцията, Лудогорец работи и по провеждането на семинари по тематиката, когато локалните ограничения против COVID-19 го разрешат и „ орлите” ще започват просветителни стратегии по тематиката.

Разградчани интензивно употребяват футболния феномен в необятен набор от действия, свързани за общността. Чрез организирането и финансирането на сходен вид действия от Лудогорец се пробват да дадат опция на младежите да са обществено ангажирани и фокусирани върху образованието си и физическата интензивност.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР