Шампионът на България – Лудогорец, е изключително близо до това

...
Шампионът на България – Лудогорец, е изключително близо до това
Коментари Харесай

Лудогорец е много близо до защитник на Леванте

Шампионът на България – Лудогорец, е извънредно покрай това да укрепи още повече своя защитителен вал. Това ще се случи, откакто разградчани към този момент привлякоха Марсел Хайстер на левия бек, само че в този момент „ орлите “ са се разбрали с испанския Леванте за привличането на десния краен защитник – Хавиер Идалго - Сон.

Леванте е в сериозен развой на управителни промени, само че това не пречи на някогашния клуб на Владимир Манчев да си движи процесите около трансферния прозорец.

Super Deporte твърди, че отборът от „ Хювефарма Арена “ към този момент се е договорил с „ асулгранас “ и се чака Сон да облече фланелката на Лудогорец през новия сезон.

Както е известно, тимът на Ивайло Петев разполага в тази зона с Аксел декор Витри, само че нидерландецът няма опция, като даже в хода на пролетта там играха Бърнард Текпетей и Спас Делев след зимната разлъка със Сисиньо.

29-годишният севилски защитник има контракт с Леванте до 2024-а година, само че опцията да играе в европейските клубни шампионати, която му дава Лудогорец, го е сграбчила. За Леванте Сон има 101 мача, в които е вкарал два гола и е подал за още един. През предишния сезон Леванте приключи на третото място в Сегунда дивисион със 73 точки, колкото имаше и втория Лас Палмас, само че заради по-лошите си индикатори отиде на плейофи, където не съумя да се пребори за връщане в Ла Лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР