Шампионът Манчестър Сити има интерес да се подсили през зимния

...
Шампионът Манчестър Сити има интерес да се подсили през зимния
Коментари Харесай

Сити и Челси влизат в зимна битка за Нейтън Аке

Шампионът Манчестър Сити има интерес да се укрепи през зимния трансферен прозорец с бранителя на Борнемут Нейтън Аке. Голям интерес към холандския защитник има и от някогашния му клуб – Челси, който се е договорил с „ черешките” да закупи назад бранителя при предпочитание против 40 милиона паунда.

Аке отпътува за южния бряг против 20 милиона паунда през 2017-а година, само че след новината за приключването на наказването за отбора от Лондон, то се появиха информации, че „ сините” желаят да го върнат назад на „ Стамфорд Бридж”. Все отново медиите в Англия доверяват, че Аке може да премине и на „ Етихад” през идващия месец, заменяйки неналичието на Венсан Компани, чийто заместител – Аймерик Лапорт, получи травма, която го извади за дълъг интервал от терените.

Мениджърът Хосеп Гуардиола удостовери, че тимът му не може да закупи никой през зимния прозорец заради компликации, адаптирайки Фернандиньо като централен бранител на тази позиция на терена. Испанецът призна също по този начин, че с цел да се случи някакъв трансфер от огромен темперамент, то би трябвало да е с невероятна класа, с цел да може „ гражданите” да се замислят.

24-годишният Аке се утвърди в националния тим на Холандия и също по този начин е желан от Тотнъм и Евертън, откакто се разви отлично под управлението на Еди Хау. Проблемът пред холандеца е, че в последния кръг от Премиър лийг бе сменен наложително, откакто разтегна мускул на подбедрицата си в дуела против Ливърпул, изгубен с 0:3.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР