Шампионът Лудогорец записа за пореден път знакова победа в своята

...
Шампионът Лудогорец записа за пореден път знакова победа в своята
Коментари Харесай

Лудата европейска вечер на Лудогорец

Шампионът Лудогорец записа за следващ път знакова победа в своята история. " Орлите " съкрушиха с 2:1 именития италиански клуб - Рома, в първи мач от група С сред двата тима от груповата фаза на Лига Европа.

Пред осъществяване до краен лимит " Хювефарма Арена " момчетата на Анте Шимунджа сигурно изиграха най-силния си мач до този миг през сезон 2022/2023 и разумно съумяха да победят " вълците " от Вечния град. Големите герои за Лудогорец бяха Каули Оливейра който поведе домакините в 72-ата минута, а Елдур Шумородов от гостите влезе като запаса и изравни в 86-ата. Друга запаса, която обаче направи дебют в тази среща - Нонато, беше прецизен за разградчани в 88-ата минута и на процедура донесе трите точки на Лудогорец.

Феновете на " орлите " пък започнаха да се събират към потстъпите на стадиона часове преди мача, като проучиха детайлно по какъв начин би се показал тима против отбора, воден от Жозе Моуриньо. Със сигурност цареше футболният оптимизъм преди срещата, само че в умерени равнища заради името на противника.

По време на срещата атмосферата на стадиона беше задоволително добра, като на стадиона участваха и близо 400 последователи на " джалоросите ", огромна част от тях почитатели от България.

В прикаченото видео може да видите най-любопитните моменти преди срещата и атмосферата от " орлите ".

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР