Шампионът Лудогорец проспа първото полувреме на мача със Септември от

...
Шампионът Лудогорец проспа първото полувреме на мача със Септември от
Коментари Харесай

Лудогорец проспа едно полувреме, но след това наказа Септември

Шампионът Лудогорец проспа първото полувреме на мача със Септември от 10-ия кръг на Първа лига, само че в последна сметка стигна до триумфа с 4:1, откакто отстъпваше с 0:1.

Двубоят не предложи някакво представление за публиката на " Васил Левски " най-малко в първите 30 минута, в които двата тима не сътвориха нито едно състояние. Септември наказа безидейната игра на Лудогорец в 45-ата минута, когато Крис Гади се подигра с разсеяната отбрана на разградчани и прати топката в десния ъгъл на стража Ренан.

Попадението стресна футболистите на треньора Димитър Димитров - Херо и отговорът не закъсня. В 53-ата минута гол на Клаудиу Кешеру вкара, само че голът не беше зачетен заради засада.

60 секунди по-късно Натанаел изравни с мощен удер с десния крайник. В 56-ата обратът беше реалност. Натанаел изведе Джоди Лукоки, който подмина вратаря на Септември Георгиев и от близко направи 2:1.

След гола " орлите " натикаха домакините в наказателното им поле и единствено шансът избави столичани от нов гол.

В 73-ата минута Кешеру трансферира стража на домакините Янко Георгиев, само че състезател на Септември почисти от голлинията. В 85-ата минута Вандерсон въпреки всичко вкара трети гол. Джоди Лукоки направи следващия си впечатляващ пробив и откакто стигна до аутлинията, даде кълбото на бразилеца, за който не бе проблем да вкара.

Три минути по-късно самият Лукоки също записа за повторно името си измежду голмайсторите. Бързоногото крило пое и копна топката над вратаря, която се заби в мрежата.

С триумфа Лудогорец събра 24 точки и диша във врата на водача ЦСКА-София, който е на върха с една повече. Септември пък е предпоследен, 13-и, със 7.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР