Шампионът Лудогорец победи с минималното 1:0 носителя на Купата Левски

...
Шампионът Лудогорец победи с минималното 1:0 носителя на Купата Левски
Коментари Харесай

На финала: Лудогорец завърши по шампионски, ЦСКА оцеля във Варна

Шампионът Лудогорец победи с минималното 1:0 носителя на Купата Левски в дуел от последния 31-ви кръг на efbet Лига. Единственото попадение на стадион „ Георги Аспарухов “ вкара Сисиньо преди почивката.

За „ сините “ днешната загуба е първа вкъщи от началото на календарната 2022-а година. Другото проваляне за отбора, воден от Станимир Стоилов, още веднъж пристигна против Лудогорец, само че в Разград.

Разградчани ненапълно взеха реванш от столичани, които ги отстраниха на полуфиналите от шампионата за Купата на България с две победи.

След провалянето Левски финишира четвърти в крайното класиране на efbet Лига с актив от 52 точки. Бронзовите медали са за Ботев Пловдив. По същото време „ канарчетата “ съкрушиха с 2:1 Славия и събраха 53 точки.



Загубата по никакъв метод не вгорчи настроението на „ Герена “. По трибуните последователите на Левски си спретнаха следващия празник с новаторска хореография и безрезервна поддръжка към любимците си.

Сблъсъкът сред Левски и Лудогорец беше и нещо като превю на Суперкупата. Именно тези два отбора ще спорят за трофея при започване на идващия сезон.



Черно море и ЦСКА приключиха 0:0 в последния мач за двата тима през сезон 2021/2022. Двубоят във Варна бе равносилен, като множеството чисти положения бяха за домакините, само че Димитър Евтимов направи няколко положителни спасявания и по този начин резервира равенството на " Тича ".

Армейците завършаха мача с 10 души, откакто капитанът Мено Кох бе изпъден в 95-ата минута на мача.

Тимът на Алън Пардю финишира на второ място в крайното класиране с 58 точки, до момента в който възпитаниците на Илиан Илиев са на 5-а позиция с 47 точки на сметката си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР