Шампионът Лудогорец излиза да барни честта си тази вечер от

...
Шампионът Лудогорец излиза да барни честта си тази вечер от
Коментари Харесай

Лудогорец излиза за честта си на “Сан Сиро”

Шампионът Лудогорец излиза да барни достойнството си довечера от 22,05 часа на митичния стадион “Сан Сиро” против италианския гранд Милан в реванша от 1/16-финалите на Лига Европа. “Орлите” на процедура изгубиха шансове да продължат напред след 0:3 в Разград и ще се опитат да заличат неприятните усещания като посетител. Равенство или победа ще вкара Лудогорец в международния новинарски поток, което ще се отрази позитивно на имиджа на “орлите”.

За разлика от първия мач, довечера “росонерите” няма да излязат в най-благоприятен състав, като треньорът Дженаро Гатузо ще запази част от титулярите за идното посещение на Рома от Серия А. Това дава късмет на Лудогорец да измъкне нещо от “Сан Сиро”. Треньорът Димитър Димитров - Херо ще заложи на най-хубавото, с което разполага.

Той няма да може да разчита само на санкции румънски нападател Клаудиу Кешерю. На левия бек се завръща Натанаел, а отдясно ще работи Сисиньо. В центъра на защитатата ще забележим Пластун и евентуално Моци. Пред тях ще работят капитанът Дяков и Анисе. Атаката ще има друг тип от първия мач. Херо ще заложи на Джоди Лукоки и Върджил Мисиджан, Марселиньо ще дирижира играта, а Вандерсон ще нападна отляво.

Треньорът на Милан Дженаро Гатузо предизвести, че Лудогорец няма да бъде недооценен. Въпреки това той остави основи играчи като Бонучи, Бонавентура, Сусо и Билия отвън групата. Изборът му на реализатори ще бъде Донарума на вратата, в отбраната ще работят Абате, Романьоли, Сапате и Родригес. Халфове ще са Монтоливо, Кесие и Локатели, а защитата на Лудогорец ще тормозят Борини, Силва и Кутроне.

Вероятни сформира:

Милан: Донарума, Абате, Сапата, Романьоли, Родригес, Кесие, Монтоливо, Локатели, Борини, Силва, Кутроне.

Лудогорец: Браун, Натанаел, Пластун, Моци, Сисиньо, Анисе, Дяков, Вандерсон, Марселиньо, Мисиджан, Лукоки.

Стадион “Сан Сиро”, Милано
Главен арбитър: Ундиано Майенко (Испания)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК Лига Европа 1/16 кръг, четвъртък 22 февруари  Милан 22:05предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР