Шампионът и носител на купата Лудогорец се класира за осминафиналите

...
Шампионът и носител на купата Лудогорец се класира за осминафиналите
Коментари Харесай

Локо ще играе срещу Лудогорец за Купата

Шампионът и притежател на купата Лудогорец се класира за осминафиналите от шампионата за Sesame Купа на България. " Орлите " победиха с 4:0 като посетител Балкан (Ботевград) като посетител в предходния кръг на конкуренцията. Бърнард Текпетей откри, Тодор Неделев удвои, Руан Секо вкара трети гол, а Рик Джонатан осъществя четвърти път за резонния триумф на разградчани.
Прочетете още
Тимът от Предбалкана първо отстрани Национал с 3:1 в междуобластния край, а по-късно в 1/32-финалите съумя да се оправи и с втородивизионния Монтана. Отборът от Ботевград надигра с 2:1 своя конкурент и по този начин жребият отреди да се изправи против сегашния притежател на Купата и първенец на страната Лудогорец, който от своя страна в този момент започва присъединяване си.

След равностойно начало в 15-ата минута " орлите " откриха резултата. Бърнард Текпетей получи дълъг пас зад отбраната и навлезе в наказателното поле, където се освободи технично от защитник и невъзмутимо осъществя.

В 56-ата минута Тодор Неделев удвои задатъка на гостите. Халфът овладя технично топката в наказателното поле и елегантно я насочи в ъгъла на вратата на Балкан за 2:0.

Малко по-малко от 20 минути преди края на мача резервата Руан Секо вкара и трето попадение за Лудогорец. Бразилецът получи паралелен пас в наказателното поле и с шпагат прати топката в мрежата.

В 81-ата минута Рик Джонатан осъществя четвърто попадение. След дълго безредие в наказателното поле топката стигна до бразилеца, който с удар по земя разстреля вратаря Васил Вълчев.

В последните минути на мача домакините можеха да стигнат до почетен гол, само че отдалечен удар на Емил Ангелов се спря в гредата на Серджио Падт.

Така на осминафиналите Лудогорец ще се изправи против Локомотив (Пловдив). Срещата е планувана за 6 декември на " Хювефарма Арена ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР