Шампионът Хебър (Пазарджик) победи като гост Пирин (Разлог) с 3:1

...
Шампионът Хебър (Пазарджик) победи като гост Пирин (Разлог) с 3:1
Коментари Харесай

Камило Плачи: Гоним да подобрим нашето класиране

Шампионът Хебър (Пазарджик) победи като посетител Пирин (Разлог) с 3:1 гейма и записа 7-а победа в Efbet Супер Волей. Треньорът на отбора Камило Плачи даде отмора на някои титуляри, само че все пак първенците си потеглиха с 3 точки от гостуването в Разлог. Камило Плачи съобщи след триумфа, че Хебър има дълга пейка и задоволително състезатели, които да бъдат употребявани за всеки мач.
 Хебър даде единствено гейм на Пирин и записа 7-а поредна победа в Efbet Супер Волей Хебър даде единствено гейм на Пирин и записа 7-а поредна победа в Efbet Супер Волей
" Взехме три точки и това е значимо. Използвах по-широк състав за този мач. Дадох опция и други момчета, с цел да отпочинат състезателите, които играха против Халкбанк в Шампионската лига. Оставих в игрището Симон Хирш, който има потребност от темп. Алексиев, Салпаров и Йосифов имат потребност от възобновяване след тази тежка стратегия. Имаме задоволително състезатели, които могат да победят в този мач и те го направиха. "

Относно идния мач с ЦСКА и оставащите срещи от шампионата:

" Имаме отсрочена среща с ЦСКА и още два мача, в които ще търсим победа. Гоним да подобрим нашето класиране, с цел да достигнем най-високо ходило, което е допустимо. "

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР