Шалке 04 изигра един от най-силните си мачове през последните

...
Шалке 04 изигра един от най-силните си мачове през последните
Коментари Харесай

Шалке 04 върна спомените от най-силните си години

Шалке 04 изигра един от най-силните си мачове през последните години и раздра Падерборн 07 с 5:1 като посетител в последната среща от четвъртия кръг в Бундеслигата. “Кралскосините” първи позволиха гол, само че по-късно дадоха отговор уместно за втората си победа от началото на сезона.

¡FIESTA! #S04 | | #SCPS04 pic.twitter.com/MnUhgFQ9gm
— FC Schalke 04 (@s04_es) September 15, 2019
Каули осъществя за новаците в 8-ата минута след прекрасен изстрел с глава. След това “миньорите” последователно се съвзеха и постановиха превъзходството си. В 33-ата Салиф Сане надскочи цялата отбрана на домакините и наказа вратаря, който не реши добре с позиционирането си - 1:1.

Падерборн имаше “златен” късмет още веднъж да излезе напред секунди преди почивката, когато Свен Михел пропусна самичък против вратаря.

След антракта обаче Шалке не остави подозрение в превъзходството си. Суат Сердар донесе обрата в 49-ата, а в 71-вата Амин Арит направи 3:1. Последваха още попадения на Ахмет Кутуджу в 83-ата и още веднъж на Арит две минути по-късно.

Падерборн 07 още веднъж прояви своята уязвимост да не съумява да задържи равнището си от началнитите минути. Във всичките си четири срещи до момента през сезона в Бундеслигата тимът вкарваше гол в първия четвърт час, само че това стигна единствено за една точка, с което отборът е на дъното дружно с Херта (Берлин).

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
КЛАСИРАНЕ Бундеслига 4 кръг, неделя 15 септември  Падерборн 1:5краен резулат  Шалке 04
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР