Шакира преминава през труден период в живота си. През изминалия

...
Шакира преминава през труден период в живота си. През изминалия
Коментари Харесай

Нови проблеми за Шакира

Шакира минава през сложен интервал в живота си. През миналия уикенд медиите потвърдиха новината, че тя и сътрудникът й Жерар Пике се разделят. Малко по-късно певицата беше видяна в кола за спешна помощ, което породи клюки за здравословното й положение.

Впоследствие стана ясно, че 45-годишната колумбийска изпълнителка е придружавала татко си до болничното заведение.

Уилям Мебарак Чадид е претърпял рухване, поради което му се е наложило да получи здравна помощ. Шакира е била неразделно до него, а преди ден показа и, че татко й към този момент си е у дома.



" Татко към този момент си е у дома и се възвръща, а аз му оказвам помощ с когнитивна стимулация след контузията. Благодаря на всички, които изпратиха любовта си към нас ", написа тя в обява в Инстаграм, на която се вижда по какъв начин упражнява с татко си произнасянето на думи на испански.

Здравословните проблеми на татко й и раздялата с Жерар Пике, с който имат двама сина на девет и седем години, не са единствените паники на Шакира. Испанската прокуратура я упреква в укриване на налози в размер на 14.5 милиона евро за интервала 2012 година - 2014 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР