Шакира изглеждала доста емоционална, докато се сбогувала с Барселона завинаги

...
Шакира изглеждала доста емоционална, докато се сбогувала с Барселона завинаги
Коментари Харесай

Шакира напусна Барселона разплакана

Шакира изглеждала много прочувствена, до момента в който се сбогувала с Барселона вечно след раздялата си с Жерар Пике.

46-годишната колумбийска поп звезда се мести в Маями, отбелязва " Daily Mail ". Според мълвата тя потеглила поради съобщение за изпъждане от бащата на някогашния й, Хоан Пике.

Според материали в испанската преса, певицата е получила имейл от бащата на Пике на 13 март с молба да напусне дома на някогашната двойка до 30 април - или да заплати обезщетение.

35-годишният Пике, който преди играеше за " Барселона ", изостави Шакира и фамилията им поради младата студентка Клара Чиа Марти, а родителите му застават на негова страна. 

Шакира, облечена в деним, била разплакана на летището и прегърнала приятелите и околните си прощално, преди да се качи на персоналния си аероплан.

Певицата била с двамата си сина Милан, на 10 години, и Саша, на 8, за които се приказва, че ще стартират учебно заведение на 11 април в Съединени американски щати.

В неделя Шакира написа трогателен туит по отношение на заминаването си:

" Установих се в Барселона, с цел да дам на децата си непоклатимост, същата, която в този момент търсим в друго кътче на света до фамилията, приятелите и морето. Днес започваме нова глава в търсенето на нашето благополучие. Благодаря на всички, които ме насърчиха, изсушиха сълзите ми, въодушевиха ме и ме накараха да израсна. Благодаря на моите испански почитатели, които постоянно са ме защитавали с любовта и лоялността си ". 

Тя показа фотография на крило на самолета, с който напусна каталунската столица, добавяйки: " Но нещата не постоянно са такива, каквито сме ги мечтали. Никога не се съмнявайте, че още веднъж ще бъда тук ". Шакира пусна в обществените си мрежи и нейна фотография с надпис " Chiaroscuro " - термин в изобразителното изкуство, означаващ светлосянка.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР