Шакира и Жерар Пике не слизат от новинарските хроники след

...
Шакира и Жерар Пике не слизат от новинарските хроники след
Коментари Харесай

Задава се сензационен обрат в скандала на годината

Шакира и Жерар Пике не слизат от новинарските летописи след раздялата си през лятото след 12-годишна връзка. Оттогава непрекъснато се оповестява разнообразни кавги сред двамата, свързани най-много с попечителството на двамата им синове.

Футболистът даже приключи кариерата си преди дни и се заприказва, че ще се реалокира във Флорида, където колубийската певица възнамерява да замине с момчетата.

Сега в. „ Марка “ оповестява, че Шакира и Пике са стоплили съществено връзките си и даже може да се стигне до поврат във връзката им. Напоследък двамата постоянно са говорили между тях. Това е станало, откакто 45-годишната певица пусна новия си шлагер „ Monotony “, в който се допуска, че пее за връзките си с някогашния испански национал. Новината се удостоверява и от аржентинската телевизия „ TN “.

Преди дни Жерар Пике е посетил болничното заведение в Барселона, където е настанен бащата на Шакира. 91-годишният Уилям Мебарак Чадид в тежко здравословно положение. Той през лятото беше признат в клиника, откакто получи съществени пострадвания на главата при рухване.

След като напуснал лечебното заведение, Пике се прибрал вкъщи, а незабавно след него пристигнала и Шакира. Според информациите, тя е помолила 35-годишния испанец да остане до нея в сложния миг около влошеното здравословно положение на татко ѝ.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР