Шакира е в любовен триъгълник с Луис Хамилтън и Том

...
Шакира е в любовен триъгълник с Луис Хамилтън и Том
Коментари Харесай

Шакира е в любовен триъгълник с Луис Хамилтън и Том Круз

Шакира е в " любовен триъгълник " с Луис Хамилтън и Том Круз, оповестява " Daily Mirror ".

Твърди се, че 46-годишната изпълнителка на шлагера " Hips Don`t Lie " се е върнала на сцената за запознанства след горчивата й разлъка с някогашния бранител на " Барселона " Жерар Пике предходната година и двамата известни мъже са привлекли вниманието й.

Красивата певица е била засечена в компанията на международния първенец от Формула 1 Люис, на 38 години, на няколко пъти, само че наподобява, че холивудският артист Том, 60, също може да бъде вид за среща за Шакира на фона на слуховете, че са излизали. 

Луис и Шакира бяха видени дружно на лодка след Гран При на Маями, преди да отидат на вечеря дружно в дома на звездата в Барселона предишния уикенд.

Те също бяха видени да купонясват дружно със звездите на футболния клуб " ПСЖ " Килиан Мбапе и Неймар, а Люис също по този начин измъкнал Шакира и нейните другари за ден на разходка с лодка, откакто ги е взел от нейното имение за £12 милиона.

Смята се, че двойката поддържа нещата между тях " занимателни и наситени с флирт ".

Въпреки че се споделя, че Шакира си прекарва ужасно с Луис, легендата от " Мисията невъзможна " Том също е в менюто.

Том флиртуваше с родената в Колумбия певица, преди тя да стартира да се среща с Люис, и в този момент се приказва, че е отчаян, откакто схванал, че тя се среща с легендата на F1.

Холивудският артист вярвал, че имат " невероятна химия " с Шакира, само че в този момент егото му " разрушено " поради сантименталната й връзка с Луис, предаде .

" Това беше голям удар върху егото на Том ", сподели вътрешен човек пред " Radar Online ". " Тази работа го ужили още повече, тъй като той счита Луис за другар. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР