Шаби Алонсо казва, че има толкова много причини, поради които

...
Шаби Алонсо казва, че има толкова много причини, поради които
Коментари Харесай

Шаби Алонсо отговаря на твърденията за бутилиране, за да обясни защо пренебрежението на Ливърпул е правилно решение

Шаби Алонсо споделя, че има " толкоз доста аргументи ", заради които е решил да пренебрегне евентуални прехвърляния в Ливърпул и Байерн Мюнхен, след изказвания, че е " бутилира ", като реши да остане в Байер Леверкузен.

Алонсо разгласи в петък, че няма да напусне Леверкузен това лято, макар интереса от страна на два от някогашните му клубове, които и двамата търсят нови мениджъри. Испанецът свърши отлична работа в Леверкузен, откогато пое тима предишния октомври.

В момента те са на 13 точки пред Байерн на върха в Бундеслигата и наподобяват подготвени да завоюват първата си купа в лигата. И когато го попитаха за какво е решил да остане, Алонсо сподели пред Sky Sports: „ Опитах се да почитам всички.

„ Опитах се да вземам личните си решения, че те са верните и в този момент се усещам по този начин е верният, който да остане в този клуб и да продължи да се усъвършенства и развива. Това е първият ми сезон като треньор в професионален тим, това е първият приключен сезон, тъй че мисля, че към момента им...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР