Сглобката се разпадна и сега се обвиняват един-друг да си

...
Сглобката се разпадна и сега се обвиняват един-друг да си
Коментари Харесай

Експерт: Украйна губи войната - и то ускорено!

Сглобката се разпадна и в този момент се упрекват един-друг да си трансферират виновността. Това сподели за аудиокаста " Това е България " на " Фокус " с водещ Цоня Събчева  проф. Михаил Константинов, дълготраен заместник-председател на Централната изборна комисия.

" Както се споделя, в тази обстановка почтени няма. Не просто почтени няма, само че едните са извънредно глупави. Не е хубаво да се приказва по този начин, само че просто едните са обидно глупави. И най-интересното е, че не осъзнават, че са глупави, а си мислят, че са положителни и красиви, това е. И това е подтекстът. А то не е значим вътрешно-политическия подтекст, значимо е, какво става на открито. Украйна губи войната и то я губи ускорено. Сега въпросът е: дали ще изкарат до есента и дали въобще ще стигнат до изборите в Щатите. Между прочее, нали ви е ясно - този спор, който водят Съединените щати за 60 милиарда $ помощ, той е безусловно фиктивен. Те могат да извадят 60 милиарда всяка секунда, в която желаят. Те сега предават Украйна. Значи Западът съобщи тези нещастни хора, избиха половин милион от тях и сега ще получат, да не споделям какво. Това се случва в Украйна - един предаден народ. И то е видно, по какъв начин става това. Хората се молят към този момент инцидентно за някакви системи, нещо да им дадат, само че няма да го получат. Защо? Защото те сега леко не слушат. Нещо им споделиха нещо да създадат, те им споделиха " Няма да го създадем по този начин ". “Ами тогава няма да видите оръжие и ще видите руснаците в Киев ". Ето това се случва сега. Не знам, просто непоносимо е това, което става ", разяснява той.

" Украинците трябваше да отидат да договарят с Русия с подчинение на територии ", сподели още той.

" Това е, различен метод няма. Съжалявам, че аз би трябвало да го кажа, то се вижда. Сега ще правят отстъпка повече територии. Вижте, сега демократите обезверено желаят да завоюват изборите в Съединените щати, обезверено. Тази война им е като воденичен камък, те са като бегачи на дълги дистанции с една гира на единия крайник, който явно той не може да помръдне, камо ли да бяга. Тази война е просто злополука за американската политика. Те желаят тази война да спре. И то по някакъв метод, по който да спасят лице. Това не става, заради това, че въпреки това украинското управление не може да си разреши да загуби публично войната, тъй като техните ще ги избесят. Нали го виждате, какво става. Като спечелиш войната, хайде да кажем по този начин хубаво, успех, благополучие, национална обич. Като загубиш войната и отиваш да те бесят. Така е ставало в историята. А те няма по какъв начин всичките да избягат. Хайде, върхушката е купила някакъв парцел на Запад. Изобщо вижда се, по какъв начин народите стават заложници на неприятните политики. Казвам го с голямо страдание, със състрадание към украинския народ, само че просто той беше повярвал. Крайно време е на украинците да им се отворят очите, не знам по какъв начин ще стане, само че би трябвало ", добави проф. Константинов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР