Сглобката е паянтова“ и всяка от партиите може още утре

...
Сглобката е паянтова“ и всяка от партиите може още утре
Коментари Харесай

От еднорози и феи до Еврозоната и Шенген - Борисов коментира сглобката в Сливен

Сглобката е „ паянтова “ и всяка от партиите може още на следващия ден да унищожи държавното управление. Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, като цитира думи на Христо Иванов, по време на конгрес с младежите от партията от цялата страна, който се организира в Сливен.

От думите на Борисов стана ясно, че се е засегнал от изявление на съпредседателя на " Демократична България " Христо Иванов, който приказва за „ джипката “.

„ Зад нея ние режехме ленти. Три години имаше едноличен модел със служебните държавни управления, един човек назначаваше служебни държавни управления, службите - всичко, само че Христо Иванов го отбелязва напълно меко, а мен ме подлага на критика.Премиерът не е цар, ами аз не съм се родил цар – народът ме е избутал с големи болшинства, “ сподели Борисов. Според него първата копка на автомагистралата „ Русе-Велико Търново “, която е планувана за 3 декември, се прави „ с цел да ми угодят “, сподели Борисов.

Той направи забележка на младежите от ГЕРБ, които от една страна не били удовлетворени от присъединяване на партията в ръководството, само че от друга - не давали съответен отговор дали да останат в държавното управление.

„ Искам да ми кажете ясно и тъкмо – оставаме ли или не. Ако вие ми кажете, то още на следващия ден няма да съществува. Искате ли го? Пет пъти го правихме. На шестия, откакто над милиард изхарчихме, с цел да организираме избори, нещо, въпреки и паянтово, съществува ",обърна се Борисов към младежите на ГЕРБ

Той разяснява, че партията му " понася вреди сега, само че плюсовете и положителните вести са повече “.

Според Борисов България има огромен късмет за Шенген и Еврозоната и това е, което всеки ден поставят на везните при въпроса дали кабинетът би трябвало да продължи да работи.

В Сливен някогашният министър председател не подмина и тематиката за

„ Говорихме за християнските полезности – без Господа нищо не може да се направи, без значение накъде върви модата. Аз в никакъв случай няма да се изкълча да кажа на майка ми – родител. Името на майката е свято. Да, нямам нищо срещу – на всевъзможни инакомислещи сме дали опция да се изявят на всевъзможни високи постове. Да, модата е за еднорози, феи, ние ще сме за нестинарките, за кукерите, за обичайното българско огнище, “ размишляваше Борисов пред младежите на партията в Сливен.

Накрая водачът на ГЕРБ заключи „ бъдещето е ваше, само че до момента в който сме ние ще е по този начин – това е нашето схващане “.

Според Борисов присъединяване на ГЕРБ в държавното управление е измъкнало ПП-ДБ от " лявата хватка " на миналата коалиция, в която ПП-ДБ управляваха дружно с Българска социалистическа партия и с помощта на това България може да затвърди евроатлантическата си ориентировка.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР