Сгъваем смартфон, създаден в чест на Пабло Ескобар от компания

...
Сгъваем смартфон, създаден в чест на Пабло Ескобар от компания
Коментари Харесай

Смартфон в чест на Пабло Ескобар не бе допуснат на технологичното изложение в Лас Вегас

Сгъваем смарт телефон, основан в чест на Пабло Ескобар от компания на неговия брат провокира ужас в навечерието на стартиралия през днешния ден софтуерен конгрес в Лас Вегас, който задава трендовете в софтуерния бранш за идната година. На него стотици компании показват своите нови артикули и технологии и актуализират задачите си с директен взор към продуктите на конкуренцията. 

Роберто Ескобар кандидатства за присъединяване в ревюто с новата разработка на телефон под името Escobar Fold 1, само че не бе позволен от уредниците на CES 2020. Според основния изпълнителен шеф на Escobar Inc., главните играчи на пазара за смарт телефони се притесняват от появяването на сходно устройство.

" Те употребяват силата си, с цел да ни заглушат. Но не помнят, че Пабло Ескобар е бил там доста преди тях и ще бъде там дълго след тях ", сподели още Роберто Ескобар.

Рекламната акция на Escobar Fold 1 е много провокативна - във видеоклиповете вземат участие дами по долни дрехи. Смартфонът е плануван за продажби на цена от 350 $.

Сега към CES 2020

Освен всички софтуерни нововъведения, за които ви съобщихме по-рано през днешния ден, летящи таксита и робот, който ви носи тоалетна хартия, когато предходната е свършила в неуместен за вас миг, ще радват посетителите на ревюто за потребителски технологии, предадоха Франс прес и Асошиейтед прес, представени от Българска телеграфна агенция.

Гигантите от света на електрониката и автомобилостроенето показват своите артикули и услуги за идната година, а огромни компании като Епъл (Apple), Google (Google) и Майкрософт (Microsoft) както нормално провеждат лични презентации.

Посетителите също по този начин ще могат да се срещнат с робота Бали, който стига единствено до глезена на индивида, само че има искания да се разпорежда в къщата. Устройството с тип на дребна цветна топка, създадено от Самсунг (Samsung), следва стопанина си по петите и го кара да прави гимнастика. Бали издава заповеди и на обвързваните с интернет устройства в дома, в това число на автоматизираната прахосмукачка, когато притежателите са на открито или когато кучето разпилее на всички места хлебни трохи. Той може да прави фотоси и оказва помощ на възрастни хора да не се усещат сами, а също така е отличен другар на децата и домашните животни.

Самсунг показа и очила с увеличена действителност, с помощта на които можете да поставите пред себе си треньор, който да брои лицевите ви опори и нападите.

Южнокорейският автомобилостроител Хюндай (Hyundai) разгласи, че ще стартира промишлено произвеждане на летящи машини за Юбър (Uber), който има намерение да сътвори през 2023 година мрежа от споделени летящи таксита. Групата посочи, че тези коли ще бъдат четириместни и 100 % електрически.

От тази година притежателите на обвързван с интернет тв приемник уеб Оу Ес (webOS) на Ел Джи (LG) ще могат да слагат въпроси и да получават отговори в действително време по отношение на предаването, без значение дали става въпрос за спорт, вести или филми.

Петдесетина оператори са почнали да развиват 5 Джи (5G) мрежи по света, за които обаче са нужни съвместими телефони.

Китайският производител на електроника Ти Си Ел (TCL) показа три нови смарт телефона, единият от които основан особено за последното потомство мобилна телефония. Групата даде обещание, че цената им ще бъде под 500 $.

Вертикалната телевизия към този момент се употребява в Южна Корея, само че ще бъде разполагаем и в други страни през 2020 година. " Серо " ( " Sero ", което значи " отвесно " на корейски) на Самсунг е тв приемник, който се върти и става ту водоравен, ту отвесен, сходно на таблетите и смарт телефоните. Той ще е еквивалент на " домакински смарт телефон ".

А в случай че се озовете с празно руло тоалетна хартия, можете да разчитате на робота Чармин (Charmin). Компанията притежател Проктър енд Гембъл (Procter and Gamble) посочи, че той няма да се продава, а е единствено образец за това какво е допустимо да се сътвори, отбелязва АП.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР