Сезонът за Бирмингам определено не беше това, което феновете на

...
Сезонът за Бирмингам определено не беше това, което феновете на
Коментари Харесай

Какво е общото между футболен отбор и сериала Peaky Blinders

Сезонът за Бирмингам несъмнено не беше това, което почитателите на тима чакаха. Незавидната 17-а позиция в Чемпиъншип не приляга на " сините ", само че сигурно ще се борят за по-добро класиране през идващия сезон.
 Peaky Blinders, Стивън Найт и ще има ли сериалът шести сезон
Завръща ли се незаконната тайфа от Бирмингам

Ще има ли шести сезон на Peaky Blinders и какво се случва с " Табу "

А той не е толкоз надалеч, тъй като стартът ще бъде даден при започване на месец август. Ето за какво от клуба взеха решение, че е редно да покажат новите домашен екипи, с който тимът ще играе.

А това се случи по много гръмък метод, заигравайки се със сериала Peaky Blinders (който не можем да опиеш какъв брой доста обожаваме). Виждаме по какъв начин седем от играчите на Бирмингам са облечени тъкмо както и героите в сериала.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Birmingham City Football Club на Юни 3, 2019 в 12:33 PDT

Това не е по никакъв начин инцидентно, тъй като по този метод клубът желае да се върне към корените си. Бирмингам е учреден през 1875 година от работническата класа в града по време на индустриалната гражданска война.

Действията в Peaky Blinders стартират да се развиват много по-късно (чак след Първата международна война), само че отразяват доста добре ситуацията в тогавашна Англия. Ето за какво Бирмингам са се обърнали към Garrison Tailors, които създават костюмите за сериала, с цел да могат да облекат футболистите съвсем като героите от него.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Birmingham City Football Club (@bcfc) на Юни 4, 2019 в 3:39 PDT

Новите екипи са дело на adidas, като значителната смяна е в промяната на главния спонсор, чието име е изписано на фланелките. До предишния сезон това беше платформата за онлайн залагания 888Sport. През новия сезон обаче на екипите ще написа Boyle Sports (един от най-големите ирландски букмейкъри).
 Peaky Blinders, Том Харди, Стивън Найт и какво ни е подготвил петият сезон на сериала
Какво ни е подготвила незаконната тайфа от Бирмингам

Какво ще се случва в петия сезон на Peaky Blinders

Новият домашен екип е към този момент в продажба и може да бъде закупен тук.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР