Сезонът на тримесечните отчети наближава, но анализаторите на Morgan Stanley,

...
Сезонът на тримесечните отчети наближава, но анализаторите на Morgan Stanley,
Коментари Харесай

Анализаторите на Morgan Stanley са склонни да смятат, че дъното на кризата на пазара на хардуера все още не е достигнато

Сезонът на тримесечните доклади наближава, само че анализаторите на Morgan Stanley, следвайки резултатите от обичайното изследване на ръководителите на разнообразни корпорации, отговарящи за осведомителните технологии, приканват да не разчитаме прекалено много на оптимистичните прогнози. Според тях е прекомерно рано да се приказва за дъното на пазара, а цикълът на утежняване на прогнозите на корпорациите, имащи отношение по хардуерното съоръжение, е преминат с не повече от 50-75%.

Все още има някои признаци на усъвършенстване в непотребните ресурси и в този момент огромният въпрос за вложителите е дали пазарът е достигнал дъното или още не. Прогнозите за растеж на приходите в хардуерния сегмент би трябвало да бъдат преразгледани в посока утежняване на обстановката. В момента към момента има огромна възможност корпорациите да понижат разноските си за закупуване на нови компютри и съоръжение.

Анализаторите от Morgan Stanley приканват вложителите да търсят компании с висока оперативна успеваемост и невисок риск от спад. Към тях, анализаторите прибавят имена, като Apple, CDW и Teradata. Акциите на HP Inc., Logitech, Xerox и Cricut към момента са в рисковата зона. Разбира се, през идващите седмици вложителите ще би трябвало да разчитат и на прогнозите, които ще дадат управленията на Intel и AMD, защото и двете компании са огромни снабдители на компютърни съставни елементи.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР