Сезонът на Телеца се пада между 20 април и 20

...
Сезонът на Телеца се пада между 20 април и 20
Коментари Харесай

Опознайте Телците около себе си с тези лесни съвети

Сезонът на Телеца се пада сред 20 април и 20 май, носейки заземена и обичаща удоволствието сила, която ни въодушевява да работим интензивно и да живеем живота си пълноценно. Телецът е вторият знак на зодиака и символизира нашата вътрешна мощ и самочувствие. Тази сила дава на Телците убеденост и дарба да останат поредни, когато са изправени пред провокации.

Телците се гордеят със своята преданост, лоялност и непоколебима природа. Те обичат да бъдат канара за близките и жадуват за наслаждение както на тялото, по този начин и на сърцето. След като един Телец реши нещо, е доста мъчно да го измененията, за положително или неприятно.
Това ще ви направи по-добри сътрудници, ТЕЛЦИ
Вие имате високи стандарти за живота и сътрудниците ви, които стават част от него. Това обаче постоянно може да нарани половинките ви, в случай че н...
Прочети повече
Това ще ви направи по-добри сътрудници, ТЕЛЦИ

Личностни черти на Телеца

Телецът е представител на мощния и постоянен бик, което е знак както за естественото им възприятие за увереност, по този начин и за упоритостта им. Това ги прави толкоз отдадени на своите инициативи. Тяхната практическа природа е подчертана, защото те са ръководени от детайла Земя, което ги прави заземени, работливи и способни да извършват задача.

Телците са един от най-устойчивите знаци на зодиака и рядко ще признаят проваляне, в случай че не решат, че е време да се откажат. Тъй като Овенът е техният знак на дванадесети дом - който осветява положението на подсъзнанието им - те имат вродено възприятие за самостоятелност към тях, което подхранва тяхното държание. Телците знаят по какъв начин да се закопчават и да се захващат за работа и обичат да работят към задачите си постепенно и устойчиво.

Когато става въпрос за изложение на възприятията си, Телците се отклоняват от по-прагматичната страна. Въпреки това, когато персоналните им граници бъдат прекрачени, те могат да включат режима на самоотбрана и борба за момент. Телците имат сензитивна страна, в която се усещат надълбоко и са склонни да одобряват нещата персонално. Те могат да държат обиди доста дълго време и да се борят да одобряват, че възприятията им не постоянно са в сходство с действителността.
5 характерности на зодия Телец, за които би трябвало да знаете
Този земен знак, показан от бика, избира да се отпусне в спокойна, очарователна конюнктура, заобиколена от приятни звуци, успоко...
Прочети повече
ЗОДИИ, не правете тези неточности във връзката си

Лесно е да се разчита на Телец, защото те имат постоянна природа и поредност, които поддържат хората заземени. Разбира се, от време на време могат да бъдат упорити, изключително в случай че някой се пробва да ги принуди да излязат от зоната им на комфорт - само че това е единствено тъй като са уверени в метода си на правене на нещата.

Телец на работа

Телците са мощно стимулирани, когато се любуват на работата си, само че би трябвало да бъдат заобиколени от хора, с които се схващат – да не приказваме за хармонична работна среда – с цел да положат всички старания. Тяхната земна природа им дава вродена дарба да правят нещата, което може да ги накара да бъдат перфекционисти. Телците са най-подходящи за кариери, които изискват работа с другите, като банкиране и финанси, политика и други лидерски позиции.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР