Сезонът на настинките и грипа вече нахлува и затова трябва

...
Сезонът на настинките и грипа вече нахлува и затова трябва
Коментари Харесай

Без лекарства: Как да преборим настинката само с домакинско ...

Сезонът на настинките и грипа към този момент нахлува и по тази причина би трябвало да обърнем повече внимание на предварителната защита и имунната си система. Ако въпреки всичко настинете, има елементарен домакински трик, който ще ви спести медикаментите

Алуминиевото фолио има доста приложения. Най-често хората го употребяват в кухнята при подготвяне на храната. Малцина обаче биха се сетили, че могат да употребяват за лекуване, увивайки елементи от тялото си с него.

Счита се, че фолиото може да облекчи умората, да понижи болките в ставите и да помогне при изгаряния и даже настинки, написа retro.bg. Процедурата е подобаваща най-много през зимата, защото работи за бързото стопляне на краката. Тя ще ви помогне да се отървете от простуда за рекордно малко време.

За задачата би трябвало да вземете пет до седем листа фолио, да увиете краката си с тях и по-късно да изчакате към час. След като махнете фолиото, оставете краката си да дишат за към час и по-късно ги увийте още веднъж. Повтаряйте процедурата всяка вечер, с цел да се отървете от болките в ставите и умората. Разликата ще бъде осезаема още след второто приложение. Фолиото може да се употребява освен за увиване на краката, само че и на заболели стави. За задачата се преспива цяла нощ с него. Можете да употребявате превръзка, с цел да го прикрепите по-лесно към проблематичното място. Курсът на лекуване е 1 седмица.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР