Сезонът е пред провалОчевидно ви е направило впечатление, че някъде

...
Сезонът е пред провалОчевидно ви е направило впечатление, че някъде
Коментари Харесай

Лоши новини за Иван и Андрей

Сезонът е пред неуспех

Очевидно ви е направило усещане, че някъде през годините се изгуби първичният план на риалитито „ Фермата “.

За никого не е загадка, че тази година форматът бе сниман край язовир „ Диканя “, което провокира редица въпроси у феновете. Мнозина се питат дали пък „ Фермата “ не се е трансформирала в „ Язовирът “.

Тазгодишния сезон на риалитито е съвсем като „ Сървайвър “. Едва ли обаче продуцентите Иван и Андрей ще съумеят да измъкнат „ Фермата “ от калта и да й обезпечат нов сезон. Както към този момент ви информирахме, ориста на риалитито е заложена на карта. Ако продуцентите не съумеят да вдигнат рейтинга му, няма да има нов сезон. Това бе и повода, заради която прибегнаха до специфичното присъединяване на Христо Стоичков.

За никого не е загадка, че с изключение на новите лица, тази година стопанството приюти и някои от „ старите пушки “. Зрителите обаче са безапелационни, че този сезон е с най-тунингованите дами, поради обстоятелството, че преобладаващата част от дамите имат филъри, ботокс и силикон, което е видно с просто око.

При все, че са под 30 години, те към този момент са създали редица усъвършенствания по телата и лицата си. Част от силиконките към този момент съжалиха горчиво, че са влезнали в стопанството, защото очевидно са се надявали на ол инклузив с безвъзмездна храна, само че действителността се оказа доста по-сурова. Изправени са освен пред крепък апетит в стопанството, а и пред неналичието на кревати.

Новият сезон на риалитито потегли повече от неенергично. Освен това данните на пийпълметрията сочат, че феновете са заложили на „ Игри на волята “. За втора поредна година играта води по рейтинг.
Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР