Сезон есен/зима 2022-2023 предлага богата палитра от разнообразни цветове в

...
Сезон есен/зима 2022-2023 предлага богата палитра от разнообразни цветове в
Коментари Харесай

Модните тенденции през есен 2022/2023

Сезон есен/зима 2022-2023 предлага богата палитра от разнородни цветове в другите им нюанси. Някои са така наречен нормални обвинени за сезона - жълто, мрачно синьо и лилаво, други - са изненадващи посетители - розово, жълто и карамел. Вижте кои са 10-те съвременни цвята за есента.
1. Разнообразие от червени нюансиПрочетете още
Червеното е типичен цвят за модата и някак комфортно се настани измежду трендовете, без значение от сезона. Червеното е знак на пристрастеност и саксапил, на храброст и предизвикателност. Актуални ще са наситените ярки нюанси на аленото - както по-светлите, по този начин и по-тъмните.
2. Приглушени жълти тонове
Жълтото и цвят, който всекидневно асоциираме с летния жанр. Но в по-приглушените си тонове, носи есенно въодушевление. За есен/зима 2022-2023 дизайнерите заложиха на горчичените нюанси и мрачно жълтото, най-вече в тоалети от глава до пети.
3. Маслинено зелено
Маслиненото зелено е цвят, който или обичате, или ненавиждате. Този компактен, земен колорит на зеленото е изключително подобаващ, тъй като излъчва есенно въодушевление. В дрешника можете най-лесно да го комбинирате с черно.
4. Тъмно синьо
Синьото е цвят, който носи утешение. Може би по тази причина другите му нюанси също са измежду непрекъснато настоящите фешън трендове, без значение от сезона. Тъмно синьото още веднъж ще е настоящ цвят за есента и зимата. Обичан поради своята повсеместност, мрачно синият цвят се комбинира добре както с неутралните, по този начин и с по-ярките нюанси от палитрата. 
5. Черно от глава до пети
Черният цвят постоянно е на мода. Много хора го избират, тъй като ги прави да наподобяват по-слаби. Други харесват ненатрапчивата мистика, която излъчва, а трети - лесната опция за съчетаване с всички останали цветове. Дизайнерите харесват черното както като акцент, по този начин и в тоалети от глава до пети.
6. Лилаво
Лилавото е цвят, който рядко участва в стилните трендове и като цяло е желан от дребен брой дизайнери. Лилавото се откроява по непоказен и прелестен метод. За есен/зима 2022-2023 го виждаме най-вече при по-елегантни тоалети и най-много рокли.
7. Ярко розово
Ако харесвате закачливи и женствени цветове, то блестящо розовото е тъкмо за вас. Този колорит, който асоциираме най-вече с Барби, даде името на цялостен един тренд от последните месеци - Барбикор. В есенния дрешник участва най-вече при роклите и елегантните блузи.
8. Карамелено кафяво
Една от приятните цветни изненади за есен 2022 идва от карамеления колорит на кафявото. Именно този звук носи топлота и чувство за наслада, по този начин подобаващ за прохладните дни в края на годината. Карамелът се комбинира елементарно с бяло и черно, тъй че няма да е проблем да го включите в дрешника си.
9. Nude тонове
Различни телесни тонове също ще са част от дрешника за есента и зимата. Nude нюансите най-често се носят в едноцветни визии, подобаващи са и за връхи облекла и спортни дрехи. 
10. Многообразие от сиви нюанси
Сивото е оня цвят, който носите, когато търсите безпристрастен цвят, само че не харесвате черно и бяло. То е незаместим цвят за офис стила, само че през есен/зима 2022-2023 виждаме, че участва и в облеклото за свободното време.

 

Източник: rozali.com
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР