Sex/Life със сигурност е сред най-пикантните и секси сериали на

...
Sex/Life със сигурност е сред най-пикантните и секси сериали на
Коментари Харесай

Разкритието за голите сцени в Sex/Life, което Сара Шахи направи

Sex/Life сигурно е измежду най-пикантните и секси сериали на Netflix, само че за жалост няма да забележим повече от него. Просто тъй като бе преустановен след края на втория си сезон.
 Sex/Life, Luther: The Fallen Sun, Shadow and Bone и новите филми и сериали на Netflix през март
Новите филми и сериали на Netflix през март

Очаква ни забавен месец

Е, това не бе толкоз изненадващо поради обстоятелството по какъв начин приключи сезонът. Но и в него, и в първи имаше изобилие както от голи подиуми, по този начин и от такива, които героите вършат секс. Все отново, заглавието би трябвало да бъде целесъобразно някак.

Сара Шахи, която влиза в ролята на Били, бе част от множеството голи подиуми, просто тъй като героинята ѝ е в основата на сюжета. И респективно има не малко подиуми, в които се виждат гърдите ѝ. Оказва се обаче, че това не са били нейните гърди. Магията на киното е проработила и тук...

На стори в профила си в Instgram 43-годишната актриса разкрива, че в действителност е носила специфични протезни гърди върху своите. И всеки ден, когато е имала голи подиуми, е прекарвала сред три и четири часа в гримьроната, с цел да ѝ бъдат сложени.

споделя, че е била с изкуствените гърди и в сцените, в които кърми, написа People. И в случай че към този момент знаем, че сме били излъгани в това отношение, то остава огромният въпрос дали Адам Димос е употребявал също неестествен пенис за голата си сцена от първи сезон.
 Sex/Life, Сара Шахи, Адам Димос, Netflix и по кое време да чакаме втори сезон на сериала
Един от най-горещите сериали на Netflix се завръща

Сексуалното напрежение Sex/Life се реже с нож

Актьорът към този момент бе запитан, само че не даде безапелационен отговор. Шоурънъра на сериала Стейси Рукейсър също не пожела да разгадае мистерията, а избра да остави всичко на въображението на феновете.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР