Севиля се интересува от сключване на сделка с Байер Леверкузен

...
Севиля се интересува от сключване на сделка с Байер Леверкузен
Коментари Харесай

Севиля със сериозни мераци към ирански национал

Севиля се интересува от подписване на договорка с Байер Леверкузен за нападателя Сардар Азмун, който сега е чартърен в Серия А с Рома на Жозе Моуриньо, заяви трансферният специалист Фабрицио Романо.

Азмун се причисли към „ джалоросите “ чартърен от Байер Леверкузен с алтернатива за закупуване за към 12,5 милиона евро в края на август, само че не съумя да се утвърди като титуляр на „ Стадио Олимпико “.

Въпреки 13-те си изяви в Серия А през този сезон, Азмун към момента не е стартирал за Рома в нито един мач във всички шампионати, като натрупа единствено 258 минути в лигата и Купата на Италия.

Севиля е почнал договаряния с Байер Леверкузен за привличането на Азмун. Андалусийците са подготвени да го вземат чартърен, както и да го изплатят, като даже са посочили, че могат да платят неустойката за връщането на иранския национал от Рома при „ аспирините “.

Азмун към момента може механически да се причисли към трети клуб този сезон, защото не записва спортен мач за Байер Леверкузен преди да премине в Рим.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР