Северозападна България превзема екраните, установи проверка на агенция BulNews. След като

...
Северозападна България превзема екраните, установи проверка на агенция BulNews.
След като
Коментари Харесай

Северозападът превзема екраните! Красавица от Враца влезе във Фермата 9 /видео/

Северозападна България завладява екраните, откри инспекция на организация BulNews.
След като Цвети Стоянова влезе в предаването Hells Kitchen зимата, преди два дни в " Игри на волята " 5 се включи и " Мисис България 2020 " Моника Николаева, която е родом от Монтана, само че живее във Враца.
Снощи бе даден стартът и на " Фермата " 9. В него тази година също има представител на Северозапада. В борбата за огромната премия се включи 31-годишната Цветина Иванова. Тя е хубавица от Враца, само че живее в София. Цвети е писателка, омъжена е, а от брака си има две деца. Радва се на прекрасен живот в столицата, където има комфортен дом и любящ брачен партньор. Съдбата обаче не постоянно е била благосклонна към нея.
„ Родителите ми се разделиха, когато бях дребна - татко ми заживя с новото си семейство, а майка ми проработи в чужбина. На 10 години станах дамата у дома - готвех, чистех, подреждах и учех доста “, споделя тя. След като приключва, влиза в корпоративния свят. Прави покупко-продажби за милиони, само че работата я изтощава и я напуща. Днес написа романи и това я прави щастлива.
„ В детството щастието за мен беше всяка минута, която прекарвах с баба и дядо на село - доенето, цепенето на дърва, копаенето на градинката. За мен има същински смисъл да се върна обратно във времето и да си напомня забравените парченца благополучие - да ме ухапе коза, да ме ужили пчела, да ме подгони гъсок, да падна в копривата, да върша рана върху рана, да откъсна домат от градината и да го изям още на браздата. „ Фермата “ ще ми помогне да събера всички тези мемоари и да ги предам на децата си “, изяснява Цветина. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР