Северномакедонският футболен клуб Шкупи предупреди феновете си да не пътуват

...
Северномакедонският футболен клуб Шкупи предупреди феновете си да не пътуват
Коментари Харесай

Шкупи алармира: Не пътувайте до България!

Северномакедонският футболен клуб Шкупи предизвести почитателите си да не пътуват до София за идния мач реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите против Левски (3 август, 20:00 часа).

От Шкупи излязоха с послание към своите почитатели, което гласи: " Пътуването до България не е позволено "!

“Днес денем се организира среща сред чиновници на нашия клуб, представители на УЕФА и членове на Министерството на вътрешните работи на Република Северна Македония, на която още един път беше доказано, че няма да има пътувания на нашия почитатели до София, България за реванша против тима на ПФК Левски ”, се споделя в информацията.

" На тази среща апропо стана дума, че няма да бъдат допускани почитатели на страната ни, даже и да имат билет за втория мач от втория кръг на Лигата на конференциите против ПФК Левски. На входа ще се изисква документ за идентичност, а обособена секция за почитателите на гостите няма да има ”, прибавиха от северномакедонския клуб.

„ Тази вест е обявена и на управлението на фенгрупата на " Шверцерат ", които към този момент са наясно, че пътуването няма да бъде допустимо. Затова още един път като клуб молим в никакъв случай да не пътувате до София ”, приключва известието на Шкупи. 

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР