Севернокорейският ръководител Ким Чен-ун "даде думата си", че е ангажиран

...
Севернокорейският ръководител Ким Чен-ун "даде думата си", че е ангажиран
Коментари Харесай

Ким Чен-ун иска Корейският полуостров да бъде зона, свободна от ядрени оръжия

Севернокорейският началник Ким Чен-ун "даде думата си ", че е зает с превръщането на Корейския полуостров в зона, свободна от нуклеарни оръжия, съобщи южнокорейският министър на външните работи Кан Кьон-ха, представена от Асошиейтед прес.

Агенцията отбелязва, че това е основното изискване, сложено от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила, с цел да се срещне с Ким.

Тръмп се съгласи на такава среща, която би била историческа, в случай че Северна Корея приключи нуклеарните и ракетните си опити.
Затворената комунистическа страна не е удостоверила обществено проектите за среща на върха и мястото, където тя може да се състои, не е известно.

Южна Корея е поискала от Севера да покаже явен ангажимент към превръщането на полуострова в зона, свободна от нуклеарни оръжия, и Ким Чен-ун го е направил, сподели Кан Кьон-ха пред американската телевизия Си Би Ес.

Ким "даде думата си " и "за първи път думите пристигнаха непосредствено " от него, акцентира южнокорейският външен министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР