Севернокорейският лидер Ким Чен Ун си е спечелил прозвище на

...
Севернокорейският лидер Ким Чен Ун си е спечелил прозвище на
Коментари Харесай

Използва ли Ким Чен Ун пирани за екзекуции?

Севернокорейският водач Ким Чен Ун си е спечелил название на същински тиранин, откакто умъртвил един от неговите генерали, като го хвърлил в цялостен с пирани аквариум. Управляващият на Северна Корея заповядал гибелта му, откакто бил упрекнат, че е възнамерявал прелом, оповестява английският Daily Star, представен от БГНЕС
Ким разполага с великански аквариум, издигнат в един от неговите президентски дворци за насърчаване на процедура с нови способи за екзекуция. Източници, близки до диктатора, описват, че ръцете и торсът на жертвата били отрязани с ножове, преди той да бъде хвърлен в резервоара. Те обявиха, че не е ясно дали генералът е бил погубен от рибите, починал от раните си или е бил удавен.
Смята се, че откриватели са създали няколко метода за екзекуция, предопределени да изплашат евентуалните заговорници против Ким Чен Ун. Според източниците, те са получили концепцията от кино лентата за Джеймс Бонд от 1977 година " Шпионинът, който ме обичаше ", в който злодеят Карл Стромберг екзекутира съперниците си, като ги пуска в аквариум с акули.
Аквариумът на Ким е цялостен с няколкостотин пирани, импортирани от Бразилия. Те имат остри като бръснач зъби и са способни да отделят плътта от тялото за няколко минути.
Други способи за екзекуция, утвърдени от Ким, включват взривяване на предателите на части с противотанково оръжие, хвърлянето им на живи на тигри, обезглавявания, обесване и изгаряне до гибел, твърди английската медия.
Откакто Ким е пристигнал на власт през 2011 година, се счита, че е премахнал 16 висши чиновници. Стотици други жители на Северна Корея също са убити. Сред неговите жертви са началникът на армията, както и шефът на Централната банка на Северна Корея. През 2016 година, съгласно някои изказвания, министърът на образованието в Северна Корея е бил екзекутиран посредством разстрел за неприятно отношение.
Дали всички тези ужасии са истина или са просто подсилващи въпросите към личността на Ким вестникарски операции, не е ясно. Едно е несъмнено - севернокорейският водач е обгърнат от вълна от мистерии по отношение на същинската си същина и предизвика голям брой истории, някои от които много страховити.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР