Севернокорейският лидер Ким Чен-ун пътува в брониран влак за Виетнам,

...
Севернокорейският лидер Ким Чен-ун пътува в брониран влак за Виетнам,
Коментари Харесай

Виетнам обещава максимално ниво на сигурност за срещата между Тръмп и Ким

Севернокорейският водач Ким Чен-ун пътува в брониран трен за Виетнам, а американският президент Доналд Тръмп след броени часове ще се качи на самолета за виетнамската столица, където с ускорени темпове завършва подготовката за срещата на върха сред двамата водачи, съобщи Асошиейтед прес.

Властите в Ханой обявиха през днешния ден, че са имали единствено 10 дни за подготовка, само че дават обещание сигурността да е на оптимално ниво за събитието, което ще притегли вниманието на целия свят. За съпоставяне, Сингапур разполагаше с близо два месеца за подготовката на първата среща на върха сред Тръмп и Ким предходната година.

Тръмп ще дойде във Виетнам на следващия ден вечер, съобщи Ройтерс, като се базира на изказване от през днешния ден на виетнамското външно министерство.

Президентът на Съединени американски щати ще се срещне в сряда сутринта с виетнамския президент и общоприет секретар на комунистическата партия Нгуен Фу Чонг.
Срещата на Ким и Тръмп е планувана за сряда и четвъртък, напомня Ройтерс.

Кинолози от тайните служби на Съединени американски щати направиха ревизия със особено подготвени кучета на ханойския хотел " Дж.У.Мариот " (JW Marriott), където се чака да отседне президентът Доналд Тръмп.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР