Севернокорейският лидер Ким Чен-ун изпрати послание за съпричастност до президента

...
Севернокорейският лидер Ким Чен-ун изпрати послание за съпричастност до президента
Коментари Харесай

Ким Чен-ун към Тръмп и Мелания: Възстановявайте се бързо

Севернокорейският водач Ким Чен-ун изпрати обръщение за съпричастност до президента Доналд Тръмп след новината, че е инфектиран с ковид. В него той му пожелава всичко най-хубаво и показва вяра, че американският държавен глава ще се възвърне скоро, оповестиха севернокорейските държавни медии, представени от Ройтерс.

Севернокорейският водач показва своята съпричастност и насочва " сърдечни поздрави " към Доналд и Мелания Тръмп, съобщи Корейската централна телеграфна организация (КЦТА).

" Той откровено се надява те да се възстановят допустимо най-скоро ", уточни КЦТА. " Той показва убеденост, че те сигурно ще се оправят ".

Тръмп и Ким построиха невиждани връзки между тях. Между тях се състояха първите в историята срещи сред настоящ президент на Съединени американски щати и севернокорейски водач.

Усилията Северна Корея да бъде накарана да се откаже от нуклеарната си стратегия в подмяна на повдигане на глобите навлязоха в застой, откакто тези срещи не доведоха до съглашение за нуклеарно разоръжаване, само че двамата водачи продължиха да си разменят послания, отбелязва Ройтерс.

Благопожелания на Тръмп изрече и бразилският президент Жаир Болсонаро.

" Пожелавам бързо възобновяване за президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и на първата дама Мелания ", написа той във Facebook. " С религия в Бог те скоро ще се възстановят и работата по ръководството на страната и по акцията за преизбирането му няма да бъде наранена ".

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР