Северноатлантическият алианс не може едновременно да ескалира ескалацията в Украйна

...
Северноатлантическият алианс не може едновременно да ескалира ескалацията в Украйна
Коментари Харесай

Захарова: НАТО не може да ескалира ескалацията в Украйна и да не изостря диалога с Русия

Северноатлантическият алианс не може по едно и също време да ескалира ескалацията в Украйна и да уточни напъните си да предотврати по-голямо напрежение с Русия. Този метод даже не е „ опит за сядане на два стола “. Това сподели представителят на съветското външно министерство Мария Захарова в сряда на брифинг в коридорите на Международния стопански конгрес в Санкт Петербург, предава

Коментирайки по искане на журналиста изказванията на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, че Алиансът ще продължи да поддържа режима в Киев, само че в това време ще се опита по всевъзможен начин да избегне ескалацията на връзките с Русия, дипломатът означи, че " това няма да работи. "

Не се получи по този начин и няма да се получи в бъдеще “, акцентира тя. Как по този начин ли? От една страна се занимаваш с ескалация на обстановката, на процедура да доставяш оръжия, заставяш другите да доставят оръжие, въвеждаш наказания и заявяваш, че главната ти цел е задушаване на Русия, а въпреки това да се опитваш нещо там да избягваш? Тогава какво схващат те под ескалация на напрежението? Това дори не е опит да седнеш на два стола. Това са две спорни, изключващи се взаимно понятия “, сподели още Захарова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР